Бізнес на заготівлі волоського горіха. З чого почати? / Горіхівництво / ГОРІХОВОД - горіхоколи для особистого та промислового використання
  • Ваш список
    "Список порівнянь" пустий
+38 (095) 635-15-09

orehovod.ua@gmail.com

Бізнес на заготівлі волоського горіха. З чого почати?

Заготівля волоського горіха – це варіант горіхового бізнесу з мінімальними вкладеннями та швидким стартом. Для бізнесу достатньо знати основні принципи ціноутворення, а саме:Купівля продаж горіха

- Сортовий горіх та горіх з тонкою шкаралупою має вищу цінність на ринку. І навпаки, горіх з товстою шкаралупою вважається неякісним і коштує дешевше.
- Горіх з чистою шкаралупою та світлим ядром має найвищу ціну. Бруд і залишки перикарпію на шкаралупі та темне ядро всередині здешевлюють горіх.

Детальну інформацію про це можна знайти у відкритих джерелах, в тому числі в наших статтях та на каналі Youtube.

Заготівля волоського горіха полягає в закупівлі горіха невеликими партіями, формуванні великих партій та продажу.

Закупівля горіха проводиться переважно у населення. Це може бути:

- стаціонарна точка на місцевому ринку, де відбувається прийом горіха;
- мобільна точка, коли закупівля проводиться у містах та селах області або прямо з дворів людей;
- закупівля через дошки оголошень та горіхові чати.

Сформовані партії горіха продаються промисловим переробникам горіха, експортерам або закордонним компаніям.

Дохід заготівельника складається із різниці вартості закупівлі та продажу горіха. Заробіток відбувається «на об’ємах».
Для збільшення різниці та, відповідно, збільшення доходу горіх можна мити, сушити чи калібрувати.

  • Миття покращує товарний вигляд горіха. Миття потрібне при закупівлі свіжого горіха з залишками зеленої шкірки.
  • Сушіння дозволяє зберігати горіх без втрати якості. Сушіння потрібне при закупівля свіжого горіха на початку сезону.
  • Калібрування за розміром збільшує вартість горіха на 9% і є основним процесом в заготівельному бізнесі.

Заготівлю горіха можна розпочати в будь-якому куточку України. Для цього потрібне приміщення для калібрування та зберігання горіха, калібратор, місце або машина для прийому горіха. З часом бізнес можна розширити до переробки горіха.

Написати відгук
Ваша оцінка
Ваш коментар буде опубліковано після модерації адміністратором
Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того щоб додати товар до списку бажань, Вам необхідно