Горіхоколи / ГОРІХОВОД - горіхоколи для особистого та промислового використання
  • Ваш список
    "Список порівнянь" пустий
+38 (095) 635-15-09

orehovod.ua@gmail.com

Горіхокол – це обладнання, призначене для максимально швидкого, зручного та дбайливого розколювання шкаралупи горіха.
Горіхоколи використовуються як для побутових цілей – для розколювання невеликої кількості плодів горіха в домашніх умовах, так і у великих промислових масштабах – для переробки великих партій горіхів з максимально цілісним виходом ядра горіха.
Сьогодні горіхоколи будь-якого типу, виду та розміру широко використовуються у всіх видах діяльності пов'язаної з горіхівництвом. Навіть звичайнісінький горіхокол присутній на кухні практично кожної господині, а промислові підприємства розколюють горіхи за допомогою промислових установок для колки горіха, які здатні переробити до 2 тонн за робочу зміну.

Залежно від обсягів партій горіха, що переробляється, масштабів цеху або підприємства розрізняють: механічні та електричні горіхоколи, а також промислові установки.

  1. Механічні горіхоколи призначені для переробки волоського горіха в домашніх умовах та невеликих цехах. Механічні горіхоколи приводяться в дію незначними фізичними зусиллями, що дозволяє працювати як жінці, так і людині похилого віку. Такі горіхоколи здатні переробляти до 15 кг/год горіху, а один горіхокол здатен забезпечити роботою до 3-4 перебірників. Механічний горіхокол – це ідеальний варіант, якщо Ви хочете відкрити невеликий сімейний горіховий бізнес.
  2. Електричні горіхоколи підійдуть для ефективної та швидкої колки волоського горіха на дрібних підприємствах та цехах, де цінується не тільки якість ядра, а й час, витрачений на його колку. Такий горіхокол здатний переробити від 50 до 100 кг/год залежно від моделі обладнання.
  3. Промислові установки - це промислове обладнання, яке застосовується на заводах та переробних потужностях. Промислові горіхоколи здатні переробляти до 2 тонн волоського горіха на день, а унікальний принцип розколу зберігає ядро ​​горіха максимально цілим і неушкодженим. Головною особливістю та перевагою таких установок є принцип роботи, який дозволяє працювати з таким обладнанням без попереднього калібрування. А це, у свою чергу, заощаджує час та знижує витрати на покупку калібрувального обладнання.

Колка горіха – це один із найважливіших етапів переробки і саме завдяки якісній колці найцінніше – ядро ​​горіха залишається максимально цілісним, а виробництво практично безвідходним.

Вибираючи тим чи іншим типом горіхоколу, варто звернути увагу на модельний ряд, технічні параметри, терміни служби, вагу. Кожна модель горіхокола має свої унікальні параметри, сукупність яких і створює горіхокол для певних потреб.

Фільтр
Знайдено 5 
Підтвердіть
Для того щоб додати товар до списку бажань, Вам необхідно