Електричний горіхокол Оптима 1 - це малогабаритне обладнання валкового типу для розколу горіха в домашніх умовах або невеликому цеху. Завдяки гнучким налаштуванням, горіхокол може швидко адаптуватися під розколювання волоського горіха, фундука та мигдалю.
Застосовується електричний горіхокол Оптима 1 там, де необхідно максимально швидко розколоти великі партії горіха.
Переваги електричного горіхоколу Оптима 1:
- Потужність - оснащений двигуном потужністю в 180 Вт.
- Універсальність - коле горіх будь-якого калібру від 0,5 см до 5 см.
- Швидка адаптивність – можна настроювати під розмір горіха в процесі роботи.
- Простота роботи - принцип дії механізму дозволяє швидко навчитися роботі з ним.
- Для обслуговування горіхоколу достатньо однієї людини.
- Вимагає мінімальної участі людини.
У комплекті з горіхоколом поставляється дозатор горіха, який регулює його подачу в розколюючий механізм, а також комплект для доколу горіха.
Принцип роботи горіхоколу дуже простий: обладнання потрібно налаштувати під розмір горіха, запустити двигун і засипати горіх. Шкаралупа горіха розколюється при обертанні вала з зазорами, які захопилюють горіх і притискають його до металевої куліси всередині механізму. При повороті вала горіх розколюється і відправляється в розвантажувальну ємність. Зазори на валі горіхоколу виточені таким чином, щоб дбайливо лущити шкаралупу і не зачіпати ядро.
Для підвищення продуктивності і зниження ймовірності отримати на виході недокол або перекол, перед розколюванням рекомендується відсортувати горіх за розмірами.
* Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятися від реального.
Вартість доставки НЕ включена у вартість товару. Щоб дізнатися вартість доставки до Вашої країни зв'яжіться з менеджером. Все про умови доставки та оплати тут.
! Заявлені характеристики можуть відрізнятися при використанні неякісної сировини.
* Під неякісною сировиною мається на увазі:
- горіх вражений хворобами, з цвіллю або гниллю;
- горіх з товстою шкаралупою і вросшими в ядро перетинками;
- пересушений горіх (ядро кришиться при обробці);
- вологий еластичний горіх, який після розколювання зберігає свою цілісність і потребує ручного очищення.