Горіхівництво
- 20 Січня 2022 Підбір промислової лінії для переробки фундука
Переробка фундука на ядро є додатковим заробітком для власників горіхових садів, оскільки різниця вартості фундука в шкаралупі та його ядра досить відчутна.
- 13 Січня 2022 Вплив вологи волоського горіха на переробку
Вологість горіха має вплив не лише на термін зберігання. За вологістю горіха можна визначити його якість та результат переробки. Докладніше у статті.
- 05 Січня 2022 Як формуються експортні ціни на горіх? Як продати горіх дорожче?
Для продажу волоського горіха за найвигіднішою ціною необхідно розібратися з тим, як формуються ціни, за якою ціною продають горіх колеги та скільки готові запропонувати покупці з різних міст та країн.
Як це зробити – у статті.
- 23 Грудня 2021 Чому псується волоський горіх. Як не допустити псування?
Волоський горіх у шкаралупі – продукт тривалого терміну зберігання, проте за певних умов горіх може зіпсуватися дуже швидко.
- 16 Грудня 2021 Шкаралупа волоського горіха. Куди продати шкаралупу та навіщо її купують?
Горіхова переробка - це безвідходне виробництво, кожна частина волоського горіха має попит і шкаралупа не виняток.
Хто купує шкаралупу волоського горіха і для чого!?
- 02 Грудня 2021 Визначення якості горіха під час купівлі. Як вибирати та переробляти український горіх?
Якість горіха безпосередньо впливає на процес переробки, результат та рентабельність. Тому важливо ретельно вибирати горіх під цілі переробки та правильно організувати цех.
- 25 Листопада 2021 Вибір горіхоколу для переробки. Що потрібно знати перед покупкою!?
Різноманітність і вартість горіхоколів може збити з пантелику переробника-початківця. Розповідаємо, які бувають горіхоколи і що від них варто очікувати.
- 19 Листопада 2021 Формування цін на волоський горіх. Як продати горіх дорожче!?
Знання простих принципів формування цін на волоський горіх допоможе вигідно купити та продати горіх у шкаралупі та ядро. Докладніше у статті.
- 11 Листопада 2021 Як уникнути ручної праці в горіховій переробці? Підбір обладнання
Ручна праця у переробці волоського горіха обходиться дуже дорого. І йдеться не лише про гроші, а також про час, який витрачається на пошук персоналу та контроль його роботи. Крім того, ручний розкол досить довгий процес, а обсяги переробки мінімальні.
- 04 Листопада 2021 Часті питання про волоський горіх та його переробку
Інформація, яку має знати кожен, хто планує розпочати горіховий бізнес.
- 28 Жовтня 2021 Калібрування волоського горіха. Навіщо потрібне для конусних орехоколів?
Конусні горіхоколи можуть працювати без попереднього калібрування горіха, однак у складі промислових ліній завжди присутня калібрувальна машина. Чому?
- 21 Жовтня 2021 Вибір горіха для переробки. На що звертати увагу!
Рентабельність горіхового бізнесу багато в чому залежить від якості горіха, тому його закупівля – відповідальна частина процесу переробки.
- 07 Жовтня 2021 Труднощі в переробці свіжозібраного горіха
Горіховий сезон стартує у вересні, у цей час його починають прибирати у промислових та домашніх садах. Проте активна переробка на ядро починається лише у жовтні-листопаді.
Як розпочати переробку раніше!?